Профил компаније

Соцреат Елецтроницс технологија Лимитед је подухват напредно заједничко предузеће из Хонг-Конга и копна, специјализован за Р &амп; Д, производња и продаја од интелигентне врсте светиљки за ЛЕД. На основу "Из природе, креира нашу будућност" концепцији, фокус на Р &амп; Д, производња и продаја високог квалитета све у један соларни врт светло, сви смо у један соларни улица светла, портабл соларна осветљење.

Соцреат има професионални Р &амп; Д тим који саставља искусних инжењера управљачки програм ЛЕД и осветљење дизајнерима. Имамо један солидан техничке снаге и богато искуство у дизајну производа и сарађујемо са професори и стручњаци из Xиан коју објављује шангајски Универзитет и Xиан Универзитет за науку и технологију да обезбеде клијентима најбоље производе.

Паметан пут је нови бренд Соцреат компанија, систем за управљање бренд у копно званично формира у 2016. Сигурни смо овај нови бренд ће бити звезда на целом свету, који води развој тржишта соларне улица светло. Као лидер, инсистирамо на правцу од "стручњак у интелигентни осветљење, светли на свету", имајући Р &амп; Д у интелигентни осветљење производа и побољшању квалитета светлости. Ми стварамо је удобније, више енергетски ефикасна, виши квалитет животне средине по мудрости.

Осигурање квалитета

Наша компанија је власник напредно тестирање опреме и професионалне и квалификоване инжењер, који је стриктно контрола цијели процес набавке укључујући материјал, производи процедура и готових производа. Сви тестови поузданости су строги према војне производе. Наши производи су потпуно у складу са потражња међународних стандарда, као што су УЛ, ЦЕ, ФЦЦ, такође и тако даље.

Фабрика турнеју

Производња се налази у Гусху, Бао'Ан округ од Схензхен, што је електроника производња центар Кине.

Гусху је само 2 станице метроа од Схензхен аеродром, то је згодно за твоје гостујући.

Дакле, ако сте заинтересовани за ЛЕД, не оклевајте да нас посјетите, топло Поздрављам!

Ентерприсе визија:

Као лидер у интелигентни осветљења.

Ентерприсе смер:

Стручњак у интелигентни осветљење, светли на свету.

Ентерприсе концепцији:

Долази од природе, креира нашу будућност.

Ентерприсе вриједност:

Понудити купцима, запосленима, акционари и пословне

партнери платформа где можете да креирате и остварити снове;

поштују и охрабри свачији способности и креативност.